Zoeken
Bart Vlietstra & Sander de Kramer - PADEL!

PADEL!

Bart Vlietstra & Sander de Kramer

Alles over de snelst groeiende sport ter wereld!
Omschrijving

Waarom is iedereen ineens aan het padellen? Waar komt die sport vandaan? Hoe is het zo gegroeid? Hoe zien de levens van de beste spelers eruit? En waarom gaan al die (oud-)voetballers massaal 'aan de padel'? En al die BN'ers? Maar ook accountants, kraanmachinisten, vuilnismannen, modellen, boeren en miljonairs? Waarom blijft het allemaal zo sportief? Is dit iets wat blijft of een kortstondige hype? Hoe word je beter?

Journalisten, vrienden en padelliefhebbers Sander de Kramer en Bart Vlietstra vroegen zich dat ook allemaal hardop af. En gingen op zoek naar de antwoorden slingerend van een villa waar James Bond nog sliep in de Mexicaanse jetsetstad Acapulco, naar Barcelona en Buenos Aires tot PSV's trainingscomplex De Herdgang in Eindhoven waar Guus Hiddink de eerste baan in Nederland liet aanleggen.
Ze waren bij diverse toptoernooien om de belangrijkste topspelers uitgebreid te spreken, ondervroegen de grondleggers en speelden padel met Johan Cruijff, Frank Lammers, Fernando Belasteguin, Arne Slot, Fatima Moreira de Melo, Robin van Persie en vele anderen. Ze verdiepten zich ook in het spel zelf en stelden een bijsluiter samen met allerlei tips en trucs om je spel te verbeteren.

Auteur: Bart Vlietstra
Auteur

Bart Vlietstra (1978, Rotterdam) is freelance voetbaljournalist bij de Volkskrant en The Guardian. Van zijn hand is de biografie over de vroegere Feyenoorder Leonardo, Leo en Feyenoord de eerste van de eeuw. Hij is medeoprichter van het voetbalblad Santos en op regelmatige basis gast bij FC Rijnmond.

Auteur: Sander de Kramer
Auteur

Sander de Kramer (1973) is journalist, auteur, tv- en radiopresentator. De Kramer was de oprichter van de Rotterdamse straatkant en werkte jaren voor het AD en als columnist bij De Telegraaf. Voor KRO-NCRV maakte hij een reeks tv-programma's veelal met een maatschappelijke insteek. Voor zijn humanitaire werk kreeg hij meerdere onderscheidingen. Als 'Meest positieve Nederlander van 2024''is hij een graag geziene gast bij talkshows op tv en radio.

Edities & Details
Paperback: PADEL! - Bart Vlietstra & Sander de Kramer
ISBN: 9789048874774
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 12-11-2024
Prijs: € 19,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Digitale download: PADEL! - Bart Vlietstra & Sander de Kramer
ISBN: 9789048874781
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 12-11-2024
Prijs: € 12,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

NUR: 489 - Sportverhalen THEMA: Sport: algemeen BISAC: SPORTS & RECREATION / Racket Sports BISAC: SPORTS & RECREATION / General
Meer boeken
Willem Vissers - Leven met Louis
Willem Vissers
Frans van den Nieuwenhof - Willem van Hanegem
Frans van den Nieuwenhof
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: