Zoeken
Michel van Egmond - Oog in oog met Messi

Oog in oog met Messi

Michel van Egmond

Een unieke verzameling tijdloze reportages op, meestal afkomstig uit de coulissen van de voetbalwereld, en altijd geschreven met die kenmerkende mengeling van humor, verbazing en mededogen.
Omschrijving

Al 35 jaar struint Michel van Egmond met pen en papier langs de voetbalvelden, speurend naar een goed verhaal. Het leverde in de loop der tijd een unieke verzameling tijdloze reportages op, meestal afkomstig uit de coulissen van de voetbalwereld, en altijd geschreven met die kenmerkende mengeling van humor, verbazing en mededogen.
In deze verzamelbundel, aangevuld met nieuw werk, is er uiteraard ruim aandacht voor zijn ontmoetingen met de grote sterren van het internationale voetbal - van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo tot Louis van Gaal en Johan Cruijff, en van Ruud Gullit en Aad de Mos tot Sjaak Swart en Willy van der Kuijlen. Maar zoals altijd in Van Egmonds werk is er minstens zo veel aandacht voor de paradijsvogels binnen de kalklijnen, voor de amateurs, de verliezers en de randfiguren, kortom: voor alle smaakmakers dier er voor zorgen dat de voetbalwereld voor hem al zo lang zo'n onuitputtelijke bron van originele verhalen is.

Auteur: Michel van Egmond
Auteur

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Edities & Details
Paperback: Oog in oog met Messi - Michel van Egmond
ISBN: 9789048875559
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 16-09-2024
Prijs: € 22,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Digitale download: Oog in oog met Messi - Michel van Egmond
ISBN: 9789048875566
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 16-09-2024
Prijs: € 11,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

NUR: 489 - Sportverhalen THEMA: Balsporten en balspelen BISAC: SPORTS & RECREATION / Soccer
Meer boeken
Anton Slotboom - Wat ons bindt
Anton Slotboom
Eddy van der Ley - Bas Nijhuis
Eddy van der Ley
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: