Zoeken
Maarten Kolsloot bij De Oranjezomer
In de eerste week van de Tour de France 2021 kwam het boek 'De Raboploeg' van Maarten Kolsloot binnen op nummer 10 in de Bestseller60. Op de laatste dag van diezelfde Tour schuift de auteur aan bij De Oranjezomer om zijn bevindingen over de Rabobank wielerploeg te bespreken. 

Maarten Kolsloot bij De Oranjezomer

Gepubliceerd op 19 juli, 2021 om 18:57, aangepast op 19 juli, 2021 om 19:10

Maarten Kolsloot sprak 270 mensen rond de roemruchte Nederlandse Rabobank wielerploeg. En als eerste in twintig jaar wist hij oud-ploegleider Jan Raas te strikken. Samen met ex-Raborenner Michael Boogerd en het vaste trio Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen bespreekt Kolsloot in een wielereditie van De Oranjezomer zijn boek en het Nederlandse wielrenner. Doping, Raas, geruchten, alles komt voorbij.

Kijk de hele uitzending hier terug. 

Auteurs
Auteur: Maarten Kolsloot

Maarten Kolsloot (1982) is (sport)journalist, spreker en Amerikadeskundige. Hij werkt o.a. voor Het Parool, NRC Handelsblad, ANP en regelmatige te gast bij Radio 1. Kolsloot publiceerde eerder boeken over zijn grote liefdes; honkbal en de Amerikaanse verkiezingen, maar ook over FC Emmen.

Boeken
Maarten Kolsloot - De Raboploeg
Maarten Kolsloot

We horen van vergeten renners en gebroken dromen, maar ook van bekende coureurs als Michael Boogerd en Michael Rasmussen.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: