Zoeken
De Dick Voormekaar Podcast gaat het theater in
Het nieuwe eredivisieseizoen staat op het punt van beginnen. Om 2021/2022 in te luiden staan Martijn Krabbendam en Michel van Egmond met hun Dick Voormekaar Podcast in De Doelen. Voor een avond over Feyenoord en alles wat daar mee te maken heeft.  

De Dick Voormekaar Podcast gaat het theater in

Gepubliceerd op 10 augustus, 2021 om 11:11, aangepast op 10 augustus, 2021 om 11:50

Wekelijks bespreken Michel van Egmond en Martijn Krabbendam de hoofd- maar vooral bijzaken rond Feyenoord in de Dick Voormekaar Podcast. Normaal gesproken zonder publiek, maar voor deze editie is dit anders.

Ze trappen het nieuwe seizoen namelijk af, mét publiek. Een XL-versie van de inmiddels beruchte podcast, met gasten, muziek, een quiz, Dizzy, Skiete Sjoerd en natuurlijk heel veel voetbal. Ze kijken vooruit naar het nieuwe seizoen en blikken terug naar het verleden. Een heerlijke voetbalavond als ideale seizoensopener. 

Maandag 13 september, 20:15 uur, De Doelen Rotterdam

Kaarten zijn te koop via de website van De Doelen

Auteurs
Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: