Zoeken
'Lourdes aan de Maas' live bij Donner
Een keer aanwezig zijn bij de opnames van de Dick Voormekaar podcast. Dat kan!

'Lourdes aan de Maas' live bij Donner

Gepubliceerd op 23 mei, 2023 om 13:31, aangepast op 23 mei, 2023 om 16:57

Michel van Egmond, Martijn Krabbendam en Sjoerd Keizer van de Dick Voormekaar podcast zijn vrijdagmiddag 26 mei om 16:00 in Donner voor de opname van een speciale editie van hun populaire Feyenoord podcast. Dit gebeurt ter gelegenheid van het verschijnen van de kampioenseditie van hun boek Lourdes aan de Maas – een midprice editie, met daarin een speciaal toegevoegde epiloog over de titel van Arne Slot en zijn mannen.

Toegang is gratis, reserveren is wel verplicht. Dat kan hier

Auteurs
Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Auteur: Martijn Krabbendam

Martijn Krabbendam (Schiedam, 1974) volgt Feyenoord al 20 jaar op de voet voor Voetbal International, het grootste voetbalblad van Nederland. Bij Voetbalpraat (ESPN) is hij regelmatig te zien als clubwatcher. Krabbendam schreef in 2014 in het populaire boek Pellè Spreekt, in samenwerking met de toenmalige Feyenoord spits Graziano Pellè. Met Michel van Egmond neemt hij in het Rotterdamse café De Huismeester wekelijks de Dick Voormekaar Feyenoord Podcast op, waarin de twee oeverloos praten over hun fascinatie voor de club van Zuid.

Boeken
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam - Lourdes aan de Maas
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam

Lourdes aan de Maas is een even humoristische als sterke poging van twee insiders te doorgronden wat niet te doorgronden is: het DNA van Feyenoord

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: