Zoeken
Eerste exemplaar 'Wij gaan winnen...' voor Arne Slot
Slot kreeg naast een nieuw contract ook een nieuw boek aangeboden. 'Dit is mijn geluksdag.'

Eerste exemplaar 'Wij gaan winnen...' voor Arne Slot

Gepubliceerd op 26 mei, 2023 om 16:02, aangepast op 1 juni, 2023 om 17:01

Even leek het erop dat het uitkomen van Wij gaan winnen... gelijk zou vallen met het afscheid van Arne Slot. Met het verlossende woord dat de trainer nog een paar jaar bijtekent bij Feyenoord, konden de schrijvers Willem Vissers en Bart Vlietstra in een opgelucht Rotterdam het eerste exempaar uitreiken aan de man uit Bergentheim.

Slot speelt een centrale rol in het boek van de Volkskrant-journalisten over de fascinerende reis van Feyenoord naar de landstitel. 

Auteurs
Auteur: Bart Vlietstra

Bart Vlietstra (1978, Rotterdam) is freelance voetbaljournalist bij de Volkskrant en The Guardian. Van zijn hand is de biografie over de vroegere Feyenoorder Leonardo, Leo en Feyenoord de eerste van de eeuw. Hij is medeoprichter van het voetbalblad Santos en op regelmatige basis gast bij FC Rijnmond.

Auteur: Willem Vissers

Willem Vissers (1964) werkt in 2022 25 jaar als voetbalverslaggever bij de Volkskrant, waarin hij alle grote toernooien meermaals bezocht. Hij is in januari 2022 uitgeroepen tot sportjournalist van het jaar. De Limburger schreef meerdere boeken, onder meer over de succesjaren van Feyenoord (2017, met Bart Vlietstra) en Ajax (2019), de biografie over bestuurder Michael van Praag en over scout Piet de Visser. Hij is co-auteur van de in 2021 verschenen Canon van het Nederlandse voetbal.

Boeken
Bart Vlietstra & Willem Vissers - Wij gáán winnen…
Bart Vlietstra & Willem Vissers

'Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag'

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: