Zoeken
'Heksenmonument' komt binnen op nummer 29 in De Bestseller 60
In week 23 maar liefst 6 titels van Overamstel Uitgevers in de lijst

'Heksenmonument' komt binnen op nummer 29 in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 7 juni, 2023 om 13:00, aangepast op 8 juni, 2023 om 11:14

Daar waar de rivierkeeften zingen van Delia Owens staat nog steeds in de lijst en stat deze week op nummer 23.

Dat Feyenoord kampioen is geworden moet natuurlijk gevierd worden. Speciaal voor die gelegenheid is er een kampioenseditie van Lourdes aan de Maas uitgebracht. Een collector’s item over wat Feyenoord nu precies Feyenoord maakt. Deze speciale editie staat deze week op nummer 27.

Nieuw in De Bestseller 60 is Heksenmonument van Susan Smit, een pamflet over eerherstel voor onschuldige slachtoffers van de heksenvervolgingen, dat binnenkomt op nummer 29. Dit pamflet ondersteunt een Nationaal Heksenmonument en maakt de weg vrij voor eerherstel van alle slachtoffers én creëert bewustwording over de mechanismen van de heksenvervolging.

Op nummer 46 staat Wij gáán winnen van Willem Vissers en Bart Vlietstra, waarin zij terugblikken op de hele aanloop naar het kampioenschap van 2022/2023. Door middel van interviews met spelers, verslagen van wedstrijden en portretten van supporters ontstaat een compleet overzicht van de opmars van Slot en zijn mannen.

Terug in de lijst op nummer 48 vinden we BBQ’en met Nick van Nick Toet. Met hierin 65 recepten waarmee je kunt ontdekken wat voor lekker vreten je allemaal kunt maken op die BBQ die in je achtertuin of op je balkon staat.

Op nummer 60 vinden we Beslisbos van Katinka Polderman. ‘Is het een plant of gewoon een saai mens?’ ‘Mag u schreeuwen tegen uw ondergeschikte?’ En: ‘Waar zijn we eigenlijk?’ Zomaar wat vragen waar de gemiddelde mens vrijwel dagelijks tegenaan loopt en die in dit boek nu eindelijk eens stap voor stap, duidelijk en in handzaam formaat, worden beantwoord. Meesterbeslisbomenmaker des vaderlands Katinka Polderman wijst u vriendelijk de weg.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.
 

Auteurs
Boeken
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam - Lourdes aan de Maas
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam

Lourdes aan de Maas is een even humoristische als sterke poging van twee insiders te doorgronden wat niet te doorgronden is: het DNA van Feyenoord

Bart Vlietstra & Willem Vissers - Wij gáán winnen…
Bart Vlietstra & Willem Vissers

'Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag'

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: