Zoeken
Vlijmscherpe tranen van S.A. Cosby komt binnen op nummer 49 in De Bestseller 60
In week 24 maar liefst 4 titels van Overamstel Uitgevers in de lijst

Vlijmscherpe tranen van S.A. Cosby komt binnen op nummer 49 in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 14 juni, 2023 om 12:30, aangepast op 14 juni, 2023 om 12:23

Ook in week 24 staat Daar waar de rivierkeeften zingen van Delia Owens nog steeds in de lijst, ditmaal op nummer 25.

Dat Feyenoord kampioen is geworden moet natuurlijk gevierd worden. Speciaal voor die gelegenheid is er een kampioenseditie van Lourdes aan de Maas uitgebracht. Een collector’s item over wat Feyenoord nu precies Feyenoord maakt. Deze speciale editie staat deze week op nummer 50.

De zomer is eindelijk begonnen en er wordt volop ge-BBQ’ed. Op nummer 51 vinden wij dan ook BBQ’en met Nick van Nick Toet. Met hierin 65 recepten waarmee je kunt ontdekken wat voor lekker vreten je allemaal kunt maken op die BBQ die in je achtertuin of op je balkon staat.

Op nummer 56 vinden we Vlijmscherpe tranen van S.A. Cosby, die deze week nieuw binnenkomt in de lijst. Deze ‘fenomenale van energieknetterende thriller’, aldus NRC, is eerder al uitgeroepen tot VN Thriller van het jaar 2023.
Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Auteur: Martijn Krabbendam

Martijn Krabbendam (Schiedam, 1974) volgt Feyenoord al 20 jaar op de voet voor Voetbal International, het grootste voetbalblad van Nederland. Bij Voetbalpraat (ESPN) is hij regelmatig te zien als clubwatcher. Krabbendam schreef in 2014 in het populaire boek Pellè Spreekt, in samenwerking met de toenmalige Feyenoord spits Graziano Pellè. Met Michel van Egmond neemt hij in het Rotterdamse café De Huismeester wekelijks de Dick Voormekaar Feyenoord Podcast op, waarin de twee oeverloos praten over hun fascinatie voor de club van Zuid.

Boeken
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam - Lourdes aan de Maas
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam

Lourdes aan de Maas is een even humoristische als sterke poging van twee insiders te doorgronden wat niet te doorgronden is: het DNA van Feyenoord

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: