Zoeken
Daar waar de rivierkeeften zingen van Delia Owens nog steeds in De Bestseller 60
Weinig veranderingen in De Bestseller 60 in week 25

Daar waar de rivierkeeften zingen van Delia Owens nog steeds in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 21 juni, 2023 om 12:50

Deze week vinden we Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens op nummer 28. Dit ongekende bestsellersucces werd eerder al bekroond tot meest gelezen boek van 2022.

De zomer is eindelijk begonnen en er wordt volop ge-BBQ’ed. Op nummer 30 vinden wij dan ook BBQ’en met Nick van Nick Toet. Met hierin 65 recepten waarmee je kunt ontdekken wat voor lekker vreten je allemaal kunt maken op die BBQ die in je achtertuin of op je balkon staat.

Dat Feyenoord kampioen is geworden moet natuurlijk gevierd worden. Speciaal voor die gelegenheid is er een kampioenseditie van Lourdes aan de Maas uitgebracht. Een collector’s item over wat Feyenoord nu precies Feyenoord maakt. Deze speciale editie staat deze week op nummer 35 en op nummer 48 vinden we Wij gáán winnen. Hierin beschrijven Bart Vlietstra en Willem Vissers de fascinerende reis naar de landstitel van Feyenoord.

 


Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.
 

Auteurs
Boeken
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam - Lourdes aan de Maas
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam

Lourdes aan de Maas is een even humoristische als sterke poging van twee insiders te doorgronden wat niet te doorgronden is: het DNA van Feyenoord

Bart Vlietstra & Willem Vissers - Wij gáán winnen…
Bart Vlietstra & Willem Vissers

'Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag'

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: