Zoeken
Maar liefst vier titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60
Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens staat terug in de lijst

Maar liefst vier titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 29 november, 2023 om 13:00, aangepast op 30 november, 2023 om 10:42

Voetbal kijken met van Basten van bestsellerauteur Michel van Egmond staat deze week op nummer 17. In deze bundel voert Michel van Egmond de lezer in een serie eigenzinnige reportages langs de sportonderwerpen die hem fascineren. Het is zijn meest persoonlijke boek tot nu toe.

Ook deze week staat Carry Slee met maar liefst twee titels in de Bestseller 60. Juf Braaksel en de gigantische ontploffing stijgt 13 plekken en staat op nummer 41. Eindelijk is het zover: vandaag gaat groep zeven op schoolreis! Ze kunnen niet wachten tot de bus naar Texel vertrekt. Maar dan krijgen ze de schrik van hun leven. Net voordat de bus gaat rijden stapt juf Brakel in. Ze dachten dat ze voorgoed van haar af waren, maar ze is terug!

Zijn jongen staat deze week op nummer 56. De tweede notering van Carry is een ontroerend, oprecht verhaal over gezinsverhoudingen, de rollen die we aannemen voor wie we liefhebben – en je eigen identiteit omarmen.

Iets boven Zijn jongen, op nummer 48, maakt Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens een comeback in de Bestseller 60.

Laat de Sint maar komen!

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Boeken
Michel van Egmond - Voetbal kijken met Van Basten
Michel van Egmond

Van Egmonds meest persoonlijke boek tot nu toe

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: