Zoeken
Daar waar de rivierkreeften zingen stijgt maar liefst twaalf plekken in de Bestseller 60
Deze week drie titels van Overamstel Uitgevers in de bestsellerlijst

Daar waar de rivierkreeften zingen stijgt maar liefst twaalf plekken in de Bestseller 60

Gepubliceerd op 20 december, 2023 om 13:00, aangepast op 20 december, 2023 om 12:41

Op nummer 25 vinden we deze week Voetbal kijken met van Basten van Michel van Egmond. In deze bundel voert Michel van Egmond de lezer in een serie eigenzinnige reportages langs de sportonderwerpen die hem fascineren. Het is zijn meest persoonlijke boek tot nu toe.

En op nummer 33, maar liefst twaalf (!) plekken hoger dan vorige week, staat Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens. Dit boek, eerder uitgeroepen tot het meest gelezen boek van 2022, blijft nieuwe lezers vinden.

En één plek daarboven, op nummer 32 staat de nieuwste roman van Leon de Winter: Stad van de honden. Hersenchirurg Jaap Hollander is gepensioneerd, gescheiden, en sinds de verdwijning van zijn dochter een dolende vader. Tien jaar na haar verdwijning in de woestijn van Israël krijgt hij het verzoek om een onmogelijke hersenoperatie te leiden. De kans van slagen is eigenlijk nul. Maar er hangt veel van af, misschien zelfs een spoor naar zijn dochter. Een wonderlijke keten van gebeurtenissen brengt hem in contact met Ibrahim, een hond van het kanaänras, wat Jaaps leven zal veranderen.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Boeken
Michel van Egmond - Voetbal kijken met Van Basten
Michel van Egmond

Van Egmonds meest persoonlijke boek tot nu toe

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: