Zoeken
Maar liefst drie titels van Overamstel Uitgevers in de Bestseller 60 in de eerste week van 2024
Een goed begin van het nieuwe jaar met drie titels in de bestsellerlijst

Maar liefst drie titels van Overamstel Uitgevers in de Bestseller 60 in de eerste week van 2024

Gepubliceerd op 3 januari, 2024 om 12:02, aangepast op 4 januari, 2024 om 16:48

Op nummer 18 vinden we  Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens. Dit betoverende verhaal, eerder uitgeroepen tot het meest gelezen boek van 2022, blijft nieuwe lezers vinden.

Op nummer 26 staat deze week de nieuwste roman van Leon de Winter: Stad van de honden. Hersenchirurg Jaap Hollander is gepensioneerd, gescheiden, en sinds de verdwijning van zijn dochter een dolende vader. Tien jaar na haar verdwijning in de woestijn van Israël krijgt hij het verzoek om een onmogelijke hersenoperatie te leiden. De kans van slagen is eigenlijk nul. Maar er hangt veel van af, misschien zelfs een spoor naar zijn dochter. Een wonderlijke keten van gebeurtenissen brengt hem in contact met Ibrahim, een hond van het kanaänras, wat Jaaps leven zal veranderen.

En op nummer 44 vinden we deze week Voetbal kijken met van Basten van Michel van Egmond. In deze bundel voert Michel van Egmond de lezer in een serie eigenzinnige reportages langs de sportonderwerpen die hem fascineren. Het is zijn meest persoonlijke boek tot nu toe.

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Boeken
Michel van Egmond - Voetbal kijken met Van Basten
Michel van Egmond

Van Egmonds meest persoonlijke boek tot nu toe

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: