Zoeken
Eerste exemplaar 'PSV, de beste van de eeuw' voor Peter Bosz
Auteurs Guus Peters en Willem Vissers gaan voor de eerste exemplaren na de overhandiging aan de trainer van PSV direct door en signeren op dinsdag 21 mei bij Boekhandel van Piere in hartje Eindhoven.

Eerste exemplaar 'PSV, de beste van de eeuw' voor Peter Bosz

Gepubliceerd op 20 mei, 2024 om 18:25, aangepast op 29 mei, 2024 om 09:57

Nog voor het laatste fluitsignaal van het seizoen 2023/24 rolde het eerste exemplaar van 'PSV, de beste van de eeuw' van de band. Een boek over het kampioenschap van PSV en een terugblik op alle kampioenschappen van de club sinds 2000 met de betrokkenen van toen.

Journalisten Guus Peters, Bart Vlietstra en Willem Vissers bundelden de krachten om zo een bijzonder gevarieerd en breed overzicht te geven van de club uit Eindhoven, het ongekend succesvolle seizoen en de hoogtepunten uit het recente verleden.

Om dit te vieren trekken twee van de drie auteurs direct op 21 mei naar Eindhoven. Hier zijn zijn vanaf 11:00 aanwezig in Boekhandel van Piere, Nieuwe Emmasingel 48, 5611 AM in Eindhoven.

 

Auteurs
Auteur: Guus Peters

Guus Peters (Veghel, 1990) is journalist en werkt sinds 2014 o.a. voor de Volkskrant. Met enige regelmaat schrijft hij over PSV, waar hij zelf vier jaar in de jeugdopleiding voetbalde.

Auteur: Willem Vissers

Willem Vissers (1964) werkt in 2022 25 jaar als voetbalverslaggever bij de Volkskrant, waarin hij alle grote toernooien meermaals bezocht. Hij is in januari 2022 uitgeroepen tot sportjournalist van het jaar. De Limburger schreef meerdere boeken, onder meer over de succesjaren van Feyenoord (2017, met Bart Vlietstra) en Ajax (2019), de biografie over bestuurder Michael van Praag en over scout Piet de Visser. Hij is co-auteur van de in 2021 verschenen Canon van het Nederlandse voetbal.

Auteur: Bart Vlietstra

Bart Vlietstra (1978, Rotterdam) is freelance voetbaljournalist bij de Volkskrant en The Guardian. Van zijn hand is de biografie over de vroegere Feyenoorder Leonardo, Leo en Feyenoord de eerste van de eeuw. Hij is medeoprichter van het voetbalblad Santos en op regelmatige basis gast bij FC Rijnmond.

Boeken
Willem Vissers - PSV
Willem Vissers

Het kampioensboek over de beste Nederlandse club van deze eeuw

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: