Zoeken
Edwin Struis - Gerard van der Lem

Gerard van der Lem

Edwin Struis

Met een voorwoord van Louis van Gaal
Omschrijving

Het is de meest gestelde vraag aan Gerard van der Lem. 'Hoe heb je het zo lang uit kunnen houden met Louis van Gaal?' Zijn antwoord luidt dan steevast: 'Geloof me nou, het was zwaarder voor hem dan voor mij.' In 1990 begon de samenwerking bij Ajax, negen jaar en talloze prijzen later scheidden de wegen zich bij Barcelona toen de invloed van de assistent op de hoofdtrainer tanende was. Daarna was Van der Lem onder meer nog hoofdtrainer van AZ, bondscoach van Saoedi-Arabië en keerde hij terug bij Ajax als assistent-trainer. Tegenwoordig is de geboren Amsterdammer trainer in ruste.
In deze openhartige biografie spreekt Van der Lem (1952) vrijuit over zijn rol als assistent van Van Gaal, over zijn aandeel in de successen van Ajax, over zijn relatie met supersterren als Mourinho, Guardiola, Xavi, Rivaldo, de broertjes De Boer, Rijkaard, Seedorf en Davids en over zijn avonturen als (jeugd)speler van Ajax, FC Amsterdam, Roda JC, Feyenoord, Sparta en FC Utrecht. En over die nacht in Koeweit waarin hij vier hartstilstanden overleefde.

Fragment

Auteur: Edwin Struis
Auteur

Edities & Details
Paperback: Gerard van der Lem - Edwin Struis
ISBN: 9789048862740
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 04-05-2021
Prijs: € 23,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Paperback: Gerard van der Lem - Edwin Struis
ISBN: 9789048847280
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 05-03-2019
Prijs: € 21,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Gerard van der Lem - Edwin Struis
ISBN: 9789048847297
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 05-03-2019
Prijs: € 9,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 491 - Sport THEMA: Voetbal THEMA: Biografie: sport BISAC: SPORTS & RECREATION / Soccer
Meer boeken
Thijs Zonneveld - Thomas Dekker
Thijs Zonneveld
Tom Knipping - Hans Nijland
Tom Knipping
Willem Vissers - Van Praag
Willem Vissers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: