Zoeken
Job & Perry stijgt door in De Bestseller 60, nieuw in de lijst: Middernachtbibliotheek van Matt Haig
In week 24 stijgt het boek Job & Perry door in de bestsellerlijst naar plek 18. Nieuw in de lijst: Middernachtbibliotheek van Matt Haig, en mooie posities voor Derksen, De heks van Limbricht en 't Hooge Nest in de Bestseller60.

Job & Perry stijgt door in De Bestseller 60, nieuw in de lijst: Middernachtbibliotheek van Matt Haig

Gepubliceerd op 16 juni, 2021 om 16:00, aangepast op 16 juni, 2021 om 16:36

Job & Perry is een klootzak-proof kookboek met meer dan 50 recepten voor klassiekers uit de Rotterdamse wereldkeuken zoals Job en Perry ze het liefst maken: zo simpel mogelijk en met niet te veel ingrediënten. Gewoon, voor iedereen dus. Je hoeft alleen af en toe naar de toko, that's it. En dat lijkt een winnend idee te zijn. Want Job & Perry stijgt in week 24 door naar plek 18 in De Bestseller 60.

Als je alles over zou kunnen doen wat mis ging in je leven, zou je dat dan ook doen? Nieuw in de lijst is Middernachtbibliotheek van Matt Haig (vertaling: Monique ter Berg), internationaal al wekenlang een bestseller: van Korea tot de VS, van Canada tot Groot-Brittannië. Nu ook in Nederland verschenen en omarmd.

De overige titels van Overamstel Uitgevers die te vinden zijn in de lijst:

Michel van Egmond, Antoinette Scheulderman - Derksen #2 (Inside)
Susan Smit - De heks van Limbricht #8 (Lebowski)
Roxane van Iperen - 't Hooge Nest #14 (Lebowski)
 

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op deze website.

Auteurs
Auteur: Antoinnette Scheulderman

Antoinnette Scheulderman (1975) is journalist en werkt als interviewer voor LINDA. en Volkskrant magazine. Daarnaast was tafeldame bij DWDD. In 2010 won ze De Luis, de prijs voor het beste interview van het jaar, in 2014 en 2020 werd ze genomineerd voor De Tegel. In 2010 verscheen haar interviewbundel De Mama's en de Papa's. In 2018 publiceerde ze Dan neem je toch gewoon een nieuwe

Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Boeken
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman - Derksen
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman

Sportboek van het jaar

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: