Zoeken
'Derksen' herovert de nummer 1-positie in De Bestseller 60
Derksen van Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond heeft in week 25 van 2021 de koppositie heroverd in De Bestseller 60. De Studente van Tess Gerritsen en Gary Braver komt nieuw binnen op plek #59.

'Derksen' herovert de nummer 1-positie in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 23 juni, 2021 om 15:02, aangepast op 23 juni, 2021 om 15:30

Na twee weken op de tweede positie pakt Derksen van Antoinnette Scheulderman & Michel van Egmond deze week opnieuw de koppositie van De Bestseller 60. Het is daarmee opnieuw het bestverkochte boek van de afgelopen week.

Ook in de top tien: De heks van Limbricht van Susan Smit, die deze week één plaats daalt, naar plek #9. De heks van Limbricht is het adembenemende, waargebeurde verhaal van een vrouw die de machten trotseert die haar willen breken.

Roxane van Iperen gaat de 124e week in met 't Hooge Nest op plek #18.

Nieuw in de lijst staat De studente van Tess Gerritsen en Gary Braver. Job & Perry is deze week hekkensluiter: het klootzak-proof kookboek staat op plek #60.

Auteurs
Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Auteur: Antoinnette Scheulderman

Antoinnette Scheulderman (1975) is journalist en werkt als interviewer voor LINDA. en Volkskrant magazine. Daarnaast was tafeldame bij DWDD. In 2010 won ze De Luis, de prijs voor het beste interview van het jaar, in 2014 en 2020 werd ze genomineerd voor De Tegel. In 2010 verscheen haar interviewbundel De Mama's en de Papa's. In 2018 publiceerde ze Dan neem je toch gewoon een nieuwe

Boeken
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman - Derksen
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman

Sportboek van het jaar

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: