Zoeken
'De Raboploeg' van Maarten Kolsloot nieuw binnen op nummer 10 in De Bestseller 60, 'Derksen' voor de tweede week op rij op 1
Nu de Tour de France volop bezig is fietst De Raboploeg De Bestseller 60 binnen! Het boek van Maarten Kolsloot staat op nummer 10 in de lijst van week 26. Derksen behoudt de nummer 1-positie.

'De Raboploeg' van Maarten Kolsloot nieuw binnen op nummer 10 in De Bestseller 60, 'Derksen' voor de tweede week op rij op 1

Gepubliceerd op 30 juni, 2021 om 12:29, aangepast op 30 juni, 2021 om 18:12

De hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 van week 26 is De Raboploeg van Maarten Kolsloot, op nummer 10. Een boek over vergeten renners en gebroken dromen, maar ook over bekende coureurs als Michael Boogerd en Michael Rasmussen. Een geweldig boek voor tijdens de Tour de France. 

Ondertussen is Derksen voorlopig nog niet weg te slaan van de nummer 1-positie van De Bestseller 60. Voor de derde keer, en de tweede week op rij, is het boek van Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman het meest gelezen in Nederland.

Daarnaast prijken de volgende boeken van Overamstel Uitgevers in de bestsellerlijst:

De heks van Limbricht, Susan Smit #8 - Lebowski Publishers
't Hooge Nest, Roxane van Iperen #18 - Lebowski Publishers
Waar de rivierkreeften zingen - Delia Owens #49 - The House of Books

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op de website.

Auteurs
Auteur: Maarten Kolsloot

Maarten Kolsloot (1982) is (sport)journalist, spreker en Amerikadeskundige. Hij werkt o.a. voor Het Parool, NRC Handelsblad, ANP en regelmatige te gast bij Radio 1. Kolsloot publiceerde eerder boeken over zijn grote liefdes; honkbal en de Amerikaanse verkiezingen, maar ook over FC Emmen.

Auteur: Antoinnette Scheulderman

Antoinnette Scheulderman (1975) is journalist en werkt als interviewer voor LINDA. en Volkskrant magazine. Daarnaast was tafeldame bij DWDD. In 2010 won ze De Luis, de prijs voor het beste interview van het jaar, in 2014 en 2020 werd ze genomineerd voor De Tegel. In 2010 verscheen haar interviewbundel De Mama's en de Papa's. In 2018 publiceerde ze Dan neem je toch gewoon een nieuwe

Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Boeken
Maarten Kolsloot - De Raboploeg
Maarten Kolsloot

We horen van vergeten renners en gebroken dromen, maar ook van bekende coureurs als Michael Boogerd en Michael Rasmussen.

Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman - Derksen
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman

Sportboek van het jaar

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: