Zoeken
'Bonuskind' van Saskia Noort terug in De Bestseller 60, 'Derksen' naar de tweede positie
In week 27 zien we Bonuskind van Saskia Noort terug in De Bestseller 60. Derksen zakt één plekje naar de tweede positie.

'Bonuskind' van Saskia Noort terug in De Bestseller 60, 'Derksen' naar de tweede positie

Gepubliceerd op 7 juli, 2021 om 13:34, aangepast op 7 juli, 2021 om 14:09

Op 22 juni verscheen een nieuwe editie van Bonuskind van Saskia Noort. Eerder stond Bonuskind al 20 weken in de lijst, en nu maakt ook deze midprice zijn entree, op #52. Volgens Camilla Läckberg een pageturner: 'Saskia Noort heeft zichzelf overtroffen! Bereid je voor op een slapeloze nacht, want dit verhaal moet je in één ruk uitlezen'.

Derksen moet de koppositie opgeven en dit openhartige biografische portret van een van de meest controversiële tv-sterren in Nederland zien we terug op plek #2. Op nummer 8 vind je De heks van Limbricht: sinds verschijnen, zes weken geleden, in de top tien.

In totaal vinden we deze week maar liefst 7 werken van Overamstel uitgevers terug in De Bestseller 60:

Derksen - Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman, Inside #2
De heks van Limbricht - Susan Smit, Lebowski #8
't Hooge Nest - Roxane van Iperen, Lebowski #19
De Raboploeg - Maarten Kolsloot, Inside #20
De studente - Tess Gerritsen & Gary Braver, The House of Books #38
Daar waar de rivierkreeften zingen - Delia Owens, The House of Books #48
Bonuskind - Saskia Noort, The House of Books #52

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op deze website.

Auteurs
Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Auteur: Antoinnette Scheulderman

Antoinnette Scheulderman (1975) is journalist en werkt als interviewer voor LINDA. en Volkskrant magazine. Daarnaast was tafeldame bij DWDD. In 2010 won ze De Luis, de prijs voor het beste interview van het jaar, in 2014 en 2020 werd ze genomineerd voor De Tegel. In 2010 verscheen haar interviewbundel De Mama's en de Papa's. In 2018 publiceerde ze Dan neem je toch gewoon een nieuwe

Auteur: Maarten Kolsloot

Maarten Kolsloot (1982) is (sport)journalist, spreker en Amerikadeskundige. Hij werkt o.a. voor Het Parool, NRC Handelsblad, ANP en regelmatige te gast bij Radio 1. Kolsloot publiceerde eerder boeken over zijn grote liefdes; honkbal en de Amerikaanse verkiezingen, maar ook over FC Emmen.

Boeken
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman - Derksen
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman

Sportboek van het jaar

Maarten Kolsloot - De Raboploeg
Maarten Kolsloot

We horen van vergeten renners en gebroken dromen, maar ook van bekende coureurs als Michael Boogerd en Michael Rasmussen.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: