Zoeken
127 weken in De Bestseller 60: 't Hooge Nest van Roxane van Iperen
Woensdag, bestsellerlijstdag. In week 28 staan er weer zes werken van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60. Met als langst in de lijst: 't Hooge Nest van Roxane van Iperen.

127 weken in De Bestseller 60: 't Hooge Nest van Roxane van Iperen

Gepubliceerd op 14 juli, 2021 om 12:15, aangepast op 14 juli, 2021 om 17:12

Woensdag, bestsellerlijstdag. In week 28 staan er weer zes werken van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60. Met als langst in de lijst: 't Hooge Nest van Roxane van Iperen, maarliefst 127 weken op rij. 't Hooge Nest gaat over het waargebeurde verhaal van twee joodse zussen in het verzet, een onderduikvilla in 't Gooi en het onvermijdelijke verraad. In september zal Roxanes nieuwe boek Brieven aan 't Hooge Nest bij Lebowski Publishers verschijnen.

Daarnaast van Overamstel Uitgevers in de Bestseller 60 deze week:

Derksen - Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman, Inside #4
De heks van Limbricht - Susan Smit, Lebowski Publishers #12
Daar waar de rivierkreeften zingen - Delia Owens, The House of Books #38
Bonuskind - Saskia Noort, The House of Books #21
De Raboploeg - Maarten Kolsloot, Inside #52

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op deze website.

Auteurs
Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Auteur: Antoinnette Scheulderman

Antoinnette Scheulderman (1975) is journalist en werkt als interviewer voor LINDA. en Volkskrant magazine. Daarnaast was tafeldame bij DWDD. In 2010 won ze De Luis, de prijs voor het beste interview van het jaar, in 2014 en 2020 werd ze genomineerd voor De Tegel. In 2010 verscheen haar interviewbundel De Mama's en de Papa's. In 2018 publiceerde ze Dan neem je toch gewoon een nieuwe

Auteur: Maarten Kolsloot

Maarten Kolsloot (1982) is (sport)journalist, spreker en Amerikadeskundige. Hij werkt o.a. voor Het Parool, NRC Handelsblad, ANP en regelmatige te gast bij Radio 1. Kolsloot publiceerde eerder boeken over zijn grote liefdes; honkbal en de Amerikaanse verkiezingen, maar ook over FC Emmen.

Boeken
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman - Derksen
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman

Sportboek van het jaar

Maarten Kolsloot - De Raboploeg
Maarten Kolsloot

We horen van vergeten renners en gebroken dromen, maar ook van bekende coureurs als Michael Boogerd en Michael Rasmussen.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: