Zoeken
Sterrenchef Jermain de Rozario komt met eerste boek
De Rozario staat aan het roer van zijn eigen sterrenrestaurant. Maar de weg daarnaartoe, was verre van gemakkelijk. Jermain vertrok op zijn vijftiende van huis, hield zich overeind met de gekste bijbaantjes en vluchtte meermaals in drank en drugs. In 'Lotus' vertelt hij zijn verhaal. 

Sterrenchef Jermain de Rozario komt met eerste boek

Gepubliceerd op 21 juli, 2021 om 12:42, aangepast op 21 juli, 2021 om 14:05

Op donderdag 22 juli verschijnt 'Lotus - van vuilnisman tot sterrenchef', het verhaal van Jermain de Rozario opgetekend door Bart Hoffman. 

In 'Lotus' vertelt de chef niet alleen over zijn successen en zijn angsten; hij praat ook met smaak over het harde regime in de keuken, de meest vervelende gasten en de wijze waarop zijn gerechten tot stand komen. Ook is hij eerlijk en kritisch over zijn terugval. Hij grijpt weer naar de coke, als zijn vader onverwachts in de gevangenis terechtkomt.

Om te vertellen over zijn boek schoof Jermain aan bij Humberto.  

Auteurs
Auteur: Bart Hoffman

Bart Hoffman werkt al tien jaar als verslaggever voor het Eindhovens Dagblad. Lange tijd volgde hij het voetbal op de voet, inmiddels zoekt hij in de regio naar fijne verhalen. Dit is zijn eerste, en waarschijnlijk ook zijn laatste boek.

Boeken
Bart Hoffman - Jermain de Rozario - Lotus
Bart Hoffman

Dichtbij het vuur

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: