Zoeken
Zes titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60 met 'Derksen' als hoogste notering
Naast Derksen zijn ook De heks van Limbricht, 't Hooge Nest, BonuskindDaar waar de rivierkreeften zingen en De Raboploeg in de Bestseller 60 te vinden in week 29

Zes titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60 met 'Derksen' als hoogste notering

Gepubliceerd op 21 juli, 2021 om 14:45, aangepast op 22 juli, 2021 om 10:31

In week 29 van 2021 vinden we zes titels van Overamstel Uitgevers terug in de wekelijkse Bestseller 60. De hoogste notering is voor Derksen van Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman: een openhartig biografisch portret van een van de meest controversiële tv-sterren in Nederland. Je vindt de biografie op de zevende plek.

Daarnaast in de lijst:

De heks van Limbricht - Susan Smit, Lebowski #12
't Hooge Nest - Roxane van Iperen, Lebowski #23
Bonuskind - Saskia Noort, The House of Books #31
Daar waar de rivierkreeften zingen - Delia Owens, The House of Books #33
De Raboploeg - Maarten Kolsloot, Inside #57

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op deze website.

Auteurs
Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Auteur: Antoinnette Scheulderman

Antoinnette Scheulderman (1975) is journalist en werkt als interviewer voor LINDA. en Volkskrant magazine. Daarnaast was tafeldame bij DWDD. In 2010 won ze De Luis, de prijs voor het beste interview van het jaar, in 2014 en 2020 werd ze genomineerd voor De Tegel. In 2010 verscheen haar interviewbundel De Mama's en de Papa's. In 2018 publiceerde ze Dan neem je toch gewoon een nieuwe

Auteur: Maarten Kolsloot

Maarten Kolsloot (1982) is (sport)journalist, spreker en Amerikadeskundige. Hij werkt o.a. voor Het Parool, NRC Handelsblad, ANP en regelmatige te gast bij Radio 1. Kolsloot publiceerde eerder boeken over zijn grote liefdes; honkbal en de Amerikaanse verkiezingen, maar ook over FC Emmen.

Boeken
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman - Derksen
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman

Sportboek van het jaar

Maarten Kolsloot - De Raboploeg
Maarten Kolsloot

We horen van vergeten renners en gebroken dromen, maar ook van bekende coureurs als Michael Boogerd en Michael Rasmussen.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: