Zoeken
In week 30 staan er 6 titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60
Deze week stijgt De Raboploeg 28 plekken in De Bestseller 60 naar plek 30, Bonuskind van Saskia Noort stijgt 10 plekken naar plek 21

In week 30 staan er 6 titels van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 28 juli, 2021 om 13:37, aangepast op 29 juli, 2021 om 09:55

Vandaag is De Bestseller 60-lijst voor week 30 van 2021 online gepubliceerd. Deze week zijn er van Overamstel Uitgevers 6 titels terug te vinden in de lijst. Derksen van Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman heeft de hoogste notering, de vierde plek. 't Hooge Nest van Roxane van Iperen stijgt ook 5 plekken na haar optreden afgelopen week in Zomergasten.

Alle titels van Overamstel Uitgevers die deze week in De Bestseller 60 staan:

Derksen, Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman, Inside #4
De heks van Limbricht - Susan Smit, Lebowski #12
't Hooge Nest - Roxane van Iperen, Lebowski #18
Bonuskind - Saskia Noort, The House of Books #21
Daar waar de rivierkreeften zingen - Delia Owens, The House of Books #27
De Raboploeg - Maarten Kolsloot, Inside #30

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op deze website.

Auteurs
Auteur: Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Auteur: Antoinnette Scheulderman

Antoinnette Scheulderman (1975) is journalist en werkt als interviewer voor LINDA. en Volkskrant magazine. Daarnaast was tafeldame bij DWDD. In 2010 won ze De Luis, de prijs voor het beste interview van het jaar, in 2014 en 2020 werd ze genomineerd voor De Tegel. In 2010 verscheen haar interviewbundel De Mama's en de Papa's. In 2018 publiceerde ze Dan neem je toch gewoon een nieuwe

Auteur: Maarten Kolsloot

Maarten Kolsloot (1982) is (sport)journalist, spreker en Amerikadeskundige. Hij werkt o.a. voor Het Parool, NRC Handelsblad, ANP en regelmatige te gast bij Radio 1. Kolsloot publiceerde eerder boeken over zijn grote liefdes; honkbal en de Amerikaanse verkiezingen, maar ook over FC Emmen.

Boeken
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman - Derksen
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman

Sportboek van het jaar

Maarten Kolsloot - De Raboploeg
Maarten Kolsloot

We horen van vergeten renners en gebroken dromen, maar ook van bekende coureurs als Michael Boogerd en Michael Rasmussen.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: