Zoeken
‘Daar waar de rivierkreeften zingen’ blijft staan op de hoogste positie in De Bestseller 60 in week 51
Maar liefst 6 titels van Overamstel Uitgevers in de De Bestseller 60 deze week

‘Daar waar de rivierkreeften zingen’ blijft staan op de hoogste positie in De Bestseller 60 in week 51

Gepubliceerd op 21 december, 2022 om 11:48, aangepast op 21 december, 2022 om 11:47

Het is Delia Owens gelukt om de allerhoogste positie in de lijst te behouden afgelopen week. Daar waar de rivierkreeften zingen staat nog steeds op nummer 1.  Eerder al stond dit ongekende succes ruim 6 weken op de eerste positie.

De bestseller Het lied van Europa vinden we deze week op nummer 12. In een duizelingwekkende vaart stuurt auteur Leon de Winter de lezer naar een nabije toekomst, waar de meritocratie op haar laatste benen loopt. Dit is vintage Leon de Winter die terugkeert in zijn geboortestreek.

Op nummer 39, 6 plaatsen hoger dan vorige week,  vinden we deze week de midprice-editie van Derksen, geschreven door sterinterviewer Antoinnette Scheulderman en bestsellerauteur Michel van Egmond. Al meer dan tien jaar lang kijken zij van zeer nabij en in grote verbazing naar Johan Derksen. Samen schetsen ze een indringend portret van een man die bekend werd door zijn controversiële uitspraken op televisie, maar die buiten het zicht van de camera’s ook heel veel andere kanten heeft.

En direct hieronder op nummer 40 vinden we Nabeschouwing van Kees Jansma en Mart Smeets. Samen zijn ze 150 jaar. Een mooi moment voor de grootste nabeschouwing van allemaal: die op hun eigen leven. Mart Smeets en Kees Jansma - twee iconen van de Nederlandse sportjournalistiek op televisie - samen blikken samenze terug op hun leven. Afgelopen week interviewden de twee elkaar in Boekhandel Broese in Utrecht.

Op nummer 48 staat  deze week Lourdes aan de Maas van Michel van Egmond en Martijn Krabbendam.  Hierin bieden zij een blik achter de schermen bij het Feyenoord van nu, maar brengen tegelijkertijd een ode aan het rijke verleden van de club. Tussendoor schetsen ze een biografisch portret van oer-Feyenoorder Fred Blankemeijer, decennialang het geweten van de club.

Terug in De Bestseller 60, op nummer 56, vinden we Toetjesbijbel van Rutger van den Broek. Dat belooft een heerlijke kerst te worden met al deze toetjes..

 

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je hier.

Auteurs
Boeken
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman - Derksen
Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman

Sportboek van het jaar

Michel van Egmond en Martijn Krabbendam - Lourdes aan de Maas
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam

Lourdes aan de Maas is een even humoristische als sterke poging van twee insiders te doorgronden wat niet te doorgronden is: het DNA van Feyenoord

Kees Jansma & Mart Smeets - Nabeschouwing
Kees Jansma & Mart Smeets

De grootste nabeschouwing van allemaal

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: