Zoeken
Rob Kamphues - Crashen in de keuken

Crashen in de keuken

Rob Kamphues

Een heerlijk naslagwerk van een jaar Formule 1
Omschrijving

Na het populaire autosportprogramma Crashen in de keuken, nu ook een naslagwerk over een jaar boordevol Formule 1. Alle grands prix komen langs.
Dit boek biedt uitkomst wanneer je even niet meer weet wie er het afgelopen seizoen waar won, bent vergeten in welke kwalificatie Pérez wel Q3 haalde of hoe vaak Ferrari van Robert Doornbos het rapportcijfer '1' kreeg.
Het staat vol weetjes waar je vrienden mee kunt imponeren, zoals 'wanneer vond de grootste massacrash plaats?' Ook zijn er fijne verhalen om te lezen op een regenachtige zondagmiddag als er drie uur code rood is. Dit alles gelardeerd met de mooiste en meest memorabele foto's van formule-1-fotograaf Peter van Egmond. En natuurlijk alle recepten die ik het afgelopen jaar uitprobeerde zoals een authentieke grammelschmalz.

Fragment

Auteur: Rob Kamphues
Auteur

Rob Kamphues (1960) is tv-presentator, cabaretier, schrijver en groot liefhebber van autosport. Samen met Robert Doornbos presenteert hij wekelijks Crashen in de Keuken over Formule 1. Hij schreef al meerdere boeken, o.a. Inhaalrace (2010) en Droom op wielen (2022).

Edities & Details
Paperback: Crashen in de keuken - Rob Kamphues
ISBN: 9789048872381
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 18-01-2024
Prijs: € 22,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Digitale download: Crashen in de keuken - Rob Kamphues
ISBN: 9789048872398
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-01-2024
Prijs: € 12,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

NUR: 489 - Sportverhalen THEMA: Autoracen THEMA: Motorsporten THEMA: World Cups and World championships BISAC: SPORTS & RECREATION / Motor Sports
Nieuws
Rob Kamphues te gast bij Op1

Rob Kamphues te gast bij Op1

Als je denkt aan lekker ouwehoeren over Formule 1, dan denk je aan Rob Kamphues. In de week van het verschijnen van zijn boek Crashen in de keuken schoof hij aan bij Op1. Lees meer »

Meer boeken
Willem Vissers - Jongensdromen
Willem Vissers
Hugo Borst - O, Louis
Hugo Borst
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: